La biblioteca recomana… Ramon Gasch i Andreu González

La biblioteca recomana la novel·la de Ramon Gasch i Andreu González titulada “Defensors de la terra. Dos germans enfrontats en plena revolta de la Sal

Defensors de la terra

Recuperant els personatges de Bon cop de falç!, els autors ens expliquen com la lluita dels catalans continua quan els pagesos del comtat del Rosselló s’aixequen contra l’ocupació francesa de la Catalunya Nord.
Quan en Joan Martí confessa al seu fill Miquel la veritable identitat del seu pare, aquest marxa cap al nord per intentar trobar-lo i es veu immers en la revolta dels angelets de la terra. Mentrestant, el seu germà Jaume va a Barcelona i s’integra en la noblesa per mitjà d’una jove que li roba el cor.
Dos germans enfrontats per la seva ideologia, que marcarà les seves vides per sempre.

“En Miquel ja estava acostumat a aquelles esperes silencioses, ajaguts o mig aclucats a terra, darrere dels brucs o de les roques rogenques d’aquella part del Pirineu. Un país que sentia com a propi, però sempre discutit i utilitzat com a moneda de canvi per uns i altres. Els seus dos mosquets, carregats i preparats, eren ben a prop, davant mateix, sobre una roca planera a l’abric del sol. Les seves dues pistoles encara feien olor de la pólvora amb què les havia carregades feia uns instants”.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s