La biblioteca recomana… Herman Koch

La biblioteca recomana la novel·la d’Herman Koch titulada “El sopar“.

Un thriller El soparprovocador, una tragicomèdia familiar políticament incorrecta. La millor novel·la de Herman Koch, traduïda a deu llengües i inspirada en el crim del caixer automàtic de Barcelona.

Fins on pot arribar un pare per protegir el seu fill? Fins a quin punt pot justificar una acció abominable que li pot destruir la vida, que el pot tancar a la presó durant anys? Dues parelles surten una nit a sopar a un restaurant de moda. Parlen de les últimes pel·lícules, de les vacances… del que sigui per evitar abordar allò que més els preocupa: el futur dels seus fills. Després d’una festa de l’escola, en Michel i en Rick han comès un delicte esfereïdor. N’hi ha imatges comprometedores penjades a Youtube, i la detenció sembla imminent. Però no tots els adults pensen actuar igual.

Com hauria estat aquesta nit si, un parell d’hores abans, m’hagués quedat tranquil·lament al pis de baix, esperant l’hora d’anar cap al restaurant, en lloc de pujar les escales fins al pis de dalt, a l’habitació d’en Michel?

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s